Saturday, July 28, 2012

~ Imtiyaz & Flanel ~

Salam blogger,

Entri kali ni, SSS nak share tentang flannel (selimut) peberet Imtiyaz. Hihihi!!! Actually flannel tu SSS dah tempah lama dengan kawan SSS di KK Segamat. Memang sangat kreatif la kawan SSS tu. Kalau nak tempah juga boleh laa klik je sini à minefeltcraft.blogspot.com  (kak ju, saya tolong promote nih, lain kali dapat diskaun eh) Ehehhee... Anyway TQ Kak Ju..




Hampir berbulan juga la baru SSS dapat flannel tuh. Actually dah siap lama dah tapi SSS yang tak kesempatan nak gi amik. Tapi Alhamdulillah, dapat jugak. Imtiyaz punyalah HEPI sebabnya ada gambar UPIN IPIN.. Hehee..sejak ada flannel tuh, Imtiyaz tido mesti nak berselimut...oklah tu. Kalau tak sebelum ni, memang taknak langsung selimut.  

SSS :: Kadang-kadang kene cari alternatif baru untuk anak ni. Daripada taknak berselimut, skang dah nak selimut. hehehee

Thursday, July 26, 2012

~ Salam Ramadhan ~

Sudah agak lama jugak SSS tak menjengah blog ni..rasa mcm nak bersawang skit dah. Takde stori-mori yang menarik pun setakat ni. Tapi yang pasti, Ramadhan kali ini lebih meriah sebabnya Bonda SSS ada  berpuasa bersama-sama dengan SSS, Hubby & Imtiyaz. Kalau sahur tu dah ada 3 orang la (Bonda, SSS & Hubby)..Berbuka pun sama... Kalau nak gi keje tu lagi best, dapat jugak SSS salam + cium tangan bonda. Ustaz-ustazah ada bagitau kalau wat mcm tu, insyaallah sepanjang hari kita akan diberkati sbbnya dapat keberkatan dari bonda sendiri.. Amin....Mudah-mudahan.

So kesempatan ini, SSS nak ucapkan kepada semua blogger SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN DAN SELAMAT MENUNAIKAN PUASA MABRUR. Insyaallah.

Thursday, July 19, 2012

Saturday, July 14, 2012

Jom amalkan bersama2

Semoga Allah melindungi diriku, suami, anakku dan seluruh keluargaku..insyaallah diizinkan Allah..

Copyright© All Rights Reserved by Sis Sunyi Sepi @ hatisunyisepi.blogspot.com